Syntymäpäivä Pirjo Rissanen

ISBN:

Published: March 2005

Hardcover

487 pages


Description

Syntymäpäivä  by  Pirjo Rissanen

Syntymäpäivä by Pirjo Rissanen
March 2005 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 487 pages | ISBN: | 10.55 Mb

Kaislasta on varttunut kaunis ja määrätietoinen nuori nainen, joka tietää mitä tahtoo ja aikoo sen myös saada.Muutaman kuukauden aikana kaikki kuitenkin mullistuu Kaislan hyvin järjestetyssä elämässä. Kummallinen uni pakottaa hänet kohtaamaanMoreKaislasta on varttunut kaunis ja määrätietoinen nuori nainen, joka tietää mitä tahtoo ja aikoo sen myös saada.Muutaman kuukauden aikana kaikki kuitenkin mullistuu Kaislan hyvin järjestetyssä elämässä. Kummallinen uni pakottaa hänet kohtaamaan menneisyyden arvoitukset: Millainen oli hänen nuorena kuollut ja jo unohdettu äitinsä Lilabella?

Entä mikä osuus salaperäisellä ja hurmaavalla Mikaelilla oli äidin ratkaisussa?Menneen selvittäminen vie Kaislan hämmentävälle ja arveluttavalle tielle, jonka päässä on petos, koston pakkomielle ja ehkä kuolemakin. Mutta onko kaikki sittenkään sitä miltä nyt näyttää?Tummasta pohjavireestä huolimatta Syntymäpäivä sisältää myös valoisampia puolia, rakkautta ja hitusen romantiikkaa, eikä arjen tragikomiikkakaan ole unohdettu.

Kaislan ja hänen rakastettunsa toiveet menevät harmillisesti ristiin: Kaisla unelmoi prinsessahäistä ja suurperheestä, mutta Rami haluaa väitöskirjansa ja sen jälkeen maailmanmatkaajan vapauden. Ja ärsyttävä, joka paikkaan tuppautuva Jaska Purhonen vie Kaislan nenän edestä hänen unelmiensa työpaikan, joka kaiken kohtuuden mukaan kuuluisi Kaislalle.

Kaislan kesä on heräämisen ja lopullisen aikuistumisen aikaa, joka päättyy syyskuiseen syntymäpäivään tavalla, jota kukaan ei ole osannut ennakoida. Sen jälkeen Kaislan on pakko arvioida kaikki uudestaan.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Syntymäpäivä":


autumdivers.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us